Multimèdia

  • Editors d'imatges en línea
  1. http://pixlr.com/editor/ Pixlir és un potentíssim editor d'imatges al núvol amb multitud d'aplicacions i tot de forma fàcil i intuïtiva, però potser la característica a destacar és la seva velocitat.  
  • Editors de so en línea

  1. http://www.aviary.com/online/audio-editor Myna és un editor d'audio completament en línia i gratuït. Permet mesclar música i clips d'audio, aplicar efectes de so o gravar la teva veu o els teus instruments. També pots gravar els arxius en format mp3 o escoltar-los al revés. 

  •  Presentacions en línea
  1. http://slideshare.com Slideshare és un servei de publicació de presentacions en línea. Permet "pujar" presentacions generades amb PowerPoint i copartie-les al nuvol.     Presentacions en línia
   

  • Editar vídeo en línea
  1. http://www.pixorial.com Pixorial Podem importar vídeos, afegir transicions, canviar formats i exportar el resultat gratuïtament al vostre compte de Facebook, és compatible amb diferents formats: AVI, FLV, MOV, MP4, MPEG, DV, RM y WMV. A més podem donar al vídeo efectes bàsics, retallar escenes i, en cas de poder pagar per això, obtenir per correu un DVD amb el resultat
  • Convertidor de mapa de bits en vectorials en lìnea.
  1. http://vectormagic.com/ vectormagic Eina 2.0 en que permet convertir imatges en formats de mapa de bits (IPG,GIF,PNG) a arxiu amb format de gràfics vectorials(EPS,SVG...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada